laupäev, 15. veebruar 2014

Yfu orientatsioon, Skyline ja nädalavahetus

Eelmine reede sõitsime YFUkatega Bullsi. Ütleks kohe, et see reis oli üks suur pettumus, kuna olen YFU üritustest ainult head kuulnud, ja kuidas need alati kõige lõbusmad, naljakamad ja tegude rohkemad üritused maailmas. Jõudsime koos 6 võp-iga reedel u kella 3st kohale. Meile tuli vastu YFU vabatahtlik Tony ja viis meid ühte spordihoonesse. Seal ootasime kuni kella 7ni ülejäänut 11 võp-i ja olime ss edasi niisama. Järgmne hommik oli meil see 1.5 tunnine rääkimine reeglitest ja muust sellisest (selle pärast me sõitsimegi 5 tundi bussiga pm inimtühja kohta). Ja kuni järgmise hommikuni oli meil jälle vaba aeg. Tore oli küll uut inimestega tutvuda jne, kuid minisugune tegevus oleks võinud ka ikka olla. Laupäeva õhtul oli meil ainult 1 esinemise programm ja mängisime veel võrku ka.
 Lemmik jaapanlasega, Yuiga
 prantslased
Lõuna-Ameerika inimesed
 
Tony ja võp-id
Äraminek
 

 Vinged inimesed

Reedel käisin koos Lucy ja Liamiga skyline-l. Läksime sinna pärast kooli, sõitsime üles mäkke, tegime palju pilte, sõitsime luge-idega, sõime palju palju ja läksime ss koju. Oli üks väga mõnus päev.
 Lucy
 Liam




söööööökkkk


Laupäeva hommikul sain oma võp-idega kokku. Läksime jälle skyline-ile. Tegime mäe otsas skyswingi!!!!! Kõige lahedam asi mida olen siiamaani teinud. Pärast ära tulles käed ja jalad värisesid päris kaua. Pärast veel sõime ja tegime pilte. Hiljem jalutasime veel ns linnas ringi ja läksime ss Salma ja Yui juurde. U 6 ajal jõudsime nende juurde, siis sõime õhtust ja rääkisime juttu kella 11-ni. Nalja sai kohutavalt. Kõikidel pisarad jooksid ja kõhud, seljad valutasid naermisest. Sai jälle veedeud üks mega hea päev!!!
Järgmine hommik läksime jälle linna jalutama ning pärast sõidutas nende hostema meid erinevate järvede juurde. Supermegaüliilus loodus on siin.
Yuiga

 Martin(Argetiina), Salma(Mehikko), Yui(Jaapan), Mina, Marlen(Eesti), Maria(Uruguay)

 Mina, Maria, Martin

 Salma, Mina, Marlen-skyswing!!!!









 eestlased :) :)





 :D :D :D








2 kommentaari: